Hvad gør os specielle?


Højtuddannede medarbejdere
Som pioner inden for udviklingen af kompositmaterialer kan Elektro-Isola trække på mere end 90 års erfaring. Vore medarbejdere har høj anciennitet og stor erfaring indenfor tekniske laminater og anvendelsen heraf. Denne kompetence opretholdes ved løbende investeringer i
efteruddannelse af vore medarbejdere. 
Avanceret CNC-bearbejdning
Der investeres løbende i state-of-the-art teknologi til fremstilling af kundespecifikke komponenter  til en lang række applikationer. Vore højt kvalificerede medarbejdere kan modificere vore plader og rør til næsten enhver monteringsklar komponent. 
 
Høj kvalitetskontrol
Vor interne kvalitetsafdeling foretager konstant tests for at sikre overholdelse af såvel vore egne høje krav samt overholdelse af de internationale normkrav. Elektro-Isola har været certificeret i henhold til ISO 9001 siden 1995.
Specialfremstillede kompositmaterialer
Hvis du efterspørger kompositmaterialer med specifikke egenskaber, som ikke er omfattet af vort standardprogram, så kontakt vore specialister, der sammen med dig vil finde frem til netop den løsning, der opfylder dit behov.  

Gearet til fleksibilitet 
Vi tilstræber, at vor kundeservice og produktionsapparat opfylder markedets krav om hurtig reaktion på kundeønsker, hurtig omstilling og korte leveringstider -  hver gang.