Bæredygtig produktion

At være bæredygtig er et valg, man tager. Et ansvar man vælger at tage. Gennem vores mere end 100 år med produktion og bearbejdning af kompositmaterialer har ansvar været et gennemgående nøglefokus. Ansvar for hinanden. Ansvar for medarbejderne. Ansvar for omgivelserne.

Den dag i dag tager vi naturligvis stadig ansvar. Også for vores omgivelser. Derfor sikrer vi en mere bæredygtig produktion og bearbejdning af vores materialer ved at tilslutte os Science Based Targets. Derved er vi frem mod 2030 forpligtet til at reducere vores CO2-udledning med 50 % i forhold til 2018.

Vi glæder os til det fremtidige arbejde med at optimere vores processer i et bæredygtigt regi, men det er heldigvis ikke nyt for os. Tilbage i 1984 ansøgte vi eksempelvis om en frivillig miljøgodkendelse – længe inden det blev et lovmæssigt krav. Nedenfor kan du læse mere om vores rejse mod en endnu mere bæredygtig produktion.  

 • 2021

  Vi tilslutter os Science Based Targets. Frem mod 2030 forpligter vi os derved til at nedbringe Elektro-Isolas CO2-udledning med 50 % i forhold til 2018.

  Billede6
 • 2021

  Elektro-Isola A/S deltager i projektet Klimaklar SMV, der er finansieret af Dansk Industri og Fremstillingsindustrien samt støttet af Industriens Fond. Elektro-Isolas komplette CO2-udledning bliver kortlagt.

  Billede5
 • 2003

  Elektro-Isola A/S certificeres efter ISO 14001 miljøcertificeringen.

  Billede4
 • 1987

  Efter tre års forberedelser og optimering bliver Elektro-Isola A/S tildelt den frivillige miljøgodkendelse.

  Billede3
 • 1986

  Elektro-Isola A/S er en af de første europæiske virksomheder, der investerer i et højkapacitets forbrændingsanlæg.

  Forbraending2
 • 1984

  Elektro-Isola A/S beslutter at ansøge om en frivillig miljøgodkendelse – mange år før det bliver et lovmæssigt krav.

  Blad