Elektro-Isola fejrer 100-års jubilæum med ny historisk identitet

Den 22. februar 2021 kan vi fejre vores 100-års jubilæum! Det er en fantastisk begivenhed, som vi har set meget frem til. I denne anledning har vi den seneste tid arbejdet på noget stort, som vi har glædet os til at dele med jer alle.

Historien som ståsted 

Med udgangspunkt i den oprindelige, visuelle identitet fra 1921 har vi relanceret vores logo samt hjemmeside. Vores stifter, Valdemar Leth Christiansen, gjorde sig følgende tanker, da det oprindelige logo skulle designes: 

"En dag var vi kommen saa vidt, det var i Marts 1921, at vi skulle til at have Brevpapir trykt til Elektro-Isola. Jeg havde lagt Mærke til Brevhovedet paa det Brevpapir, som Jagenburg Werke i Düsseldorf brugte. Dette Brevhoved var trykt med meget tydelige Bogstavtyper, saa enkle, klare og letlæselige som man sjældent ser det. ... Jeg vilde gerne gøre Typerne i vores Brevhoved meget store, idet jeg mente, at der heri laa et Reklamemoment, disse store Typer, mente jeg, vilde falde vores Kunder i Øjnene naar de skulde finde et Brev eller en Faktura fra os, og vi brugte dem i mange Aar."

Valdemar Leth Christiansen

Grundlægger af Elektro-Isola, 1921

Og det er netop Valdemars vision om de store, tydelige bogstavtyper, som vi i anledningen af Elektro-Isolas 100-års jubilæum har valgt at vende tilbage til. På billedet ser du Valdemar siddende i midten.

Elektro-Isola

En hyldest til for- og fremtiden

Derved hylder vi ikke kun ham og alle de medarbejdere, der har været med til at bringe virksomheden frem til jubilæet. Vi hylder også Elektro-Isolas rødder, og vi synes ikke, at der er et mere rigtigt tidspunkt for dette re-design end anledningen af vores 100-års jubilæum.  

Med denne nye, historisk forankrede identitet ser vi frem til at tage hul på de næste 100 år i vores familieejede virksomhed, og vi glæder os meget til at se, hvilke udfordringer fremtiden bringer. 

Flere nyheder

Nyheder