Elektro-Isola ildsjæl er nomineret til Årets mentor 2021

Vi kan med stor stolthed fortælle, at vores Production Manager Geert Krogsgaard er blandt de fem nominerede kandidater til Årets mentor i Vejle Kommune 2021.

Menneskekender med fokus på den enkelte

Geert er daglig leder i vores ene bearbejdningsafdeling, som består af ca. 35 personer fordelt på dag-, aften- og nathold. Geert er ligeledes ansvarlig for alle vores lærlinge og det uddannelsesforløb, som de er igennem hos os.

Uanset om der er tale om fastansatte eller lærlinge, har Geert altid dyb respekt for den enkelte persons kvaliteter såvel socialt som fagligt. Og som han selv siger:

BFM0455

”Når medarbejderne føler sig værdsat, bliver vores samarbejde også langt bedre. Jeg forsøger at tage hånd om det enkelte individ, så alle får lov til at udfolde sig og fremstå som den absolut bedste version af sig selv.”

Geert Krogsgaard, Production Manager

Det arbejde Geert gør i det daglige er helt unikt, og er baseret på hans medarbejderes behov. Gennem de 16 år Geert har været ansat hos os, har han ikke kun hjulpet en lang række medarbejdere til en bedre hverdag, han har også gjort en reel forskel for mange.

Ingen mand er for stærk til at komme til Geert

Den omsorg, nærhed og tryghed som Geert giver både vores lærlinge, men også vores andre medarbejdere, gør at selv de på ydersiden største og stærkeste mænd kommer til Geert, hvis der er noget der trykker dem. For de ved, at Geert lytter, tager dem alvorligt og agerer.

Geert er ikke bleg for at inddrage den nærmeste familie, tage på aftenbesøg eller noget helt tredje. Og det vigtigste af det hele er, at han altid gør det på en respektfuld og ordentlig måde med den enkelte person i fokus. For ham er det vigtigste nemlig, at det menneske vi ønsker at investere tid i, ikke falder ved siden af på grund af andre udfordringer.

Ved siden af arbejdet er Geert også involveret i frivilligt arbejde. Han arbejder blandt andet for at forbedre vilkår og rammer for lærlinge generelt.

Den menneskelighed, empati og handlekraft som Geert ligger i arbejdet med mennesker – uanset om det er her hos Elektro-Isola eller i forbindelse med hans frivillige arbejde – er unik. Det gør Geert til en enestående mentor, der i kraft af hans personlighed og evne til at se den enkelte person for det de virkelig er, har fortjent den største anerkendelse for hans store arbejde med at udvikle og hjælpe andre mennesker.

Årets mentor i Vejle Kommune 2021 offentliggøres tirsdag den 30. november 2021.

Flere nyheder

Nyheder