Vores materialers egenskaber: Få det fulde overblik!

Uanset om du på er udkig efter et materiale med høj styrke, exceptionelle elektrotekniske værdier eller noget helt tredje, så kan du nu få det fulde overblik over vores materialers egenskaber via vores nye materialeoversigt.

Sammenlign nemt flere materialer

Oversigten er særligt smart for dig, der ikke kun vægter én egenskab hos et materiale, men som ønsker at sammenligne materialerne på baggrund af flere forskellige parametre. Samtidig giver den dig det fulde overblik over værdierne for alle vores materialer. Måske viser det sig, at det materiale du anvender på nuværende tidspunkt, med fordel kan erstattes af et af vores andre materialer?

Vi vil gerne sikre os, at du altid får den løsning, der er den mest optimale for dig. Derfor står vores specialister selvfølgelig altid til rådighed med vejledning til valg af det perfekte materiale. De kender vores materialers egenskaber ned til mindste detalje, og rådgiver dig, så du altid får den rigtige løsning.

Husk at specificere alle krav

Vi er specialiseret i såvel produktion af vores egne kompositmaterialer som avanceret bearbejdning af disse. Derfor garanterer vi dig, at du via vores kompetente og erfaringsbaserede vejledning får leveret færdige komponenter, der lever op til alle dine krav. Hvad der ikke nødvendigvis fremgår af materialernes egenskaber, er nemlig hvor bearbejdningsvenligt et materiale er, eller ikke er.

Hvis du stiller høje krav til eksempelvis tolerancer, planhed, rundhed eller lignende, kan det derfor være nødvendigt at vælge ét materiale frem for et andet, selvom man ud fra egenskaberne umiddelbart frit kan vælge mellem flere materialer. Og omvendt kan der være materialevalg, der er mere smarte end andre, hvis kravene til den færdige komponent ikke er lige så høje.

Alt dette er vi klar til at rådgive dig inden for: Kontakt os blot, fortæl om dine krav, og vi finder løsningen til dig!

Download oversigten

Her kan du downloade materialeoversigten for rør.

Her kan du downloade materialeoversigten for plader.

Søg efter specifikke værdier via vores materialesøger

Har du i øvrigt hørt om vores materialesøger? I materialesøgeren kan du søge efter præcis de værdier, som du skal bruge. Når du har fremsøgt materialerne, kan du downloade både tekniske og sikkerhedsrelaterede datablade for de enkelte materialer.

Gå til materialesøgeren her.

G-Etronax

Flere nyheder

Nyheder