Innovation

Som en af verdens førende leverandører af kompositmaterialer er innovation og kvalitet grundlaget for vores fortsatte udvikling af materialer og komponenter i verdensklasse.

Siden 1921 har vi haft fokus på at levere kompositmaterialer af højeste kvalitet. En kvalitet, som vi aldrig går på kompromis med. Foruden udvikling og produktion af vores specialfremstillede materialer, er vores højteknologiske maskinpark og produktionsfaciliteter nøglen til at levere de perfekte resultater, som vores kunder forventer. Vi opdaterer derfor løbende vores bearbejdningsanlæg, så vi altid kan tilbyde vores kunder det bedste.

Ved hjælp af avanceret CNC-teknologi kan vores kvalitetsfokuserede medarbejdere bearbejde plader og rør til enhver form for monteringsklare komponenter. Dette er muligt, fordi vi har et af de mest innovative og moderne produktionsset-up i branchen, der i kombination med inhouse kompetencer i alle dele af værdikæden gør os i stand til at varetage opgaver af alle typer: Ingen opgave er for stor, og vi tager gerne imod en udfordring.  

Vores medarbejdere har været hos os længe, og deres viden og kompetencer er oparbejdet gennem mange år i branchen. Erfaring og dedikation er derfor nøgleord hos os, og det vil du mærke såvel i rådgivningsfasen som ved modtagelse af det færdige produkt. 

Innovation