altText

Kompositmaterialer

Avancerede kompositmaterialer til alle formål  

Komposit er fremtidens materiale. I en tid hvor stærke, lette og holdbare materialer er i fokus, er komposit nemlig ikke til at komme uden om. Det er der en række centrale årsager til. 

  • Kompositmaterialer kan udvikles, så de er tilpasset alle behov og løsninger.  
  • Da anvendelsen af elektricitet er essentiel for utallige funktioner i vores samfund, er elektrisk isolerende materialer uundgåelige. Kompositmaterialer kan have elektrisk isolerende egenskaber, og hos Elektro-Isola producerer vi nogle af verdens bedste elektrisk isolerende kompositmaterialerVi garanterer dig derfor et materiale, der aldrig svigter.  
  • Da der kan opnås ekstremt høje styrkeværdier i kombination med meget lav vægt, kan komposit med fordel også anvendes til mekaniske applikationer. 
  • Herudover kan komposit have et utal af forskellige egenskaber, eksempelvis varme- og Uv-bestandighed, selvsmørende effekt og meget lav varmeudvidelseskoefficient. Find det materiale med præcis de egenskaber du ønsker via vores materialesøger, eller kontakt os og hør mere om de mange muligheder med kompositmaterialer af fremragende kvalitet.  
  • Såvel de elektriske som mekaniske egenskaber gør kompositmaterialer til et oplagt valg, når det gælder valg af konstruktionsmateriale. 
  • Kompositmaterialer kan bearbejdes og efterbearbejdes så alle krav imødekommes - uanset om der er tale om en komponent, der har en dekorativ funktion eller ej. Vi kan nemlig bearbejde kompositmaterialer til perfektion, og det er ligeledes muligt at overfladebehandle materialerne ud fra såvel funktionelle som dekorative behov.  

Hvad er fordelene ved vores kompositmaterialer?  

Siden 1921 har vi udviklet og produceret kompositmaterialer af høj kvalitet. Vores kompositmaterialer er baseret på henholdsvis papir, bomuld og glas. Ud over lethed og styrke har hver materialegruppe derfor en række unikke, overordnede egenskaber.  

Oprindeligt udviklede vi produkterne som isolationsmateriale i elektrotekniske installationer, men anvendelsesmulighederne er uendelige, og uanset om du har brug for elektrotekniske eller mekaniske egenskaber – ja, måske endda noget helt tredje, så finder du blandt vores kompositmaterialer et materiale, der matcher dine behov.  

Etronit og G-Etronax, der er vores papir- og glasbaserede komposittyper, er blandt andet effektive elektriske isolatorer, og Etronax, der er baseret på bomuld, har særdeles gode slid- og friktionsnedsættende egenskaber. Du kan opdage meget mere om EtronitEtronax og G-Etronax eller opleve de enkelte materialers specifikke egenskaber ved at søge efter de kriterier du stiller til et materiale, via vores materialesøger. Har du spørgsmål hertil, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. 

Kompositmaterialer tilpasset dine behov  

På trods af materialernes forskellige egenskaber har de alle det til fælles, at de er udviklet med kvalitet og kundebehov i fokus. Vi håndterer selv udvikling og produktion af alle vores kompositmaterialer, som gennemgår utallige kvalitetstest gennem hele udviklingsfasen, så vi altid kan garantere dig et perfekt materiale med de helt rigtige egenskaber.  

Hvis du har et unikt behov eller en materialebaseret problemstilling, der ikke kan løses via vores standardprogram, kan vi derfor udvikle et kundespecifikt materiale, der er tilpasset din specifikke forespørgsel. Ligeledes er vi specialister i avanceret bearbejdning af kompositmaterialer, og med kvalitet samt din problemstilling i fokus kan vi levere præcis de komponenter, som du ønsker.  

Du kan få inspiration til anvendelse af vores materialer til en lang række forskellige komponenter lige her. 

Din førende leverandør af højkvalitets kompositmaterialer 

Hos os er kunden altid i centrum, og uanset hvilke forespørgsler eller problemstillinger du har, gør vi altid vores bedste for at sikre dig et perfekt resultat. Med mere end 100 års erfaring er du i sikre hænder hos os, når det drejer sig om udvikling og produktion af din nye løsning udført i førsteklasses kompositmaterialer, der er kendetegnet ved kvalitet, præcise egenskaber og håndværk i særklasse.  

Vores medarbejdere har specialiserede baggrunde inden for hvert deres specifikke felt, og derfor rådgiver vi dig meget gerne inden for vores store udvalg af kompositmaterialer.  

Har du spørgsmål til vores materialer eller udvikling af kundespecifikke materialesammensætninger, er vi selvfølgelig altid klar til en snak. Kontakt os endelig, så hjælper vi dig sikkert i mål med den helt rigtige løsning.   

Find materiale

Hent materialeoversigt for plader som PDF
Hent materialeoversigt for rør som PDF
Filtrér
Din søgning gav ingen resultater
Prøv at rette i din søgning og prøv igen
Filtrér
Din søgning gav ingen resultater
Prøv at rette i din søgning og prøv igen