altText

G-Etronax®

G-Etronax: Kompositmaterialet der kan det hele  

Ofte beskriver vi G-Etronax som lidt af en multikunstner. Med nøje sammensatte harpikser og glas som base opnås der nemlig både exceptionel modstandsdygtighed og fantastiske elektrotekniske egenskaber, der gør G-Etronax anvendeligt til et utal af applikationer.  

G-Etronax er utroligt stærkt, og bevarer den høje mekaniske styrke, selv ved forhøjede temperaturer. Materialet har derfor høj varmebestandighed, og nogle typer G-Etronax kan anvendes helt op til 210 °C. Udvalgte kvaliteter er ligeledes brandhæmmende, og derfor gør de varmerelaterede egenskaber i sig selv G-Etronax til et yderst alsidigt materiale.  

I kombination med ekstremt gode elektrisk isolerende egenskaber, lav vandoptagelse og god bearbejdelighed, er der stort set ikke grænser for, hvad G-Etronax kan anvendes til.   

Specialudviklede harpikser giver unikke egenskaber

G-Etronax produceres på en base af enten glasvæv eller glasmåtter, der kombineres med en af vores harpikser, der er særligt udviklet til at imødekomme de høje krav til elektrotekniske og mekaniske egenskaber. 

Det er harpiksen, der definerer materialets endelige egenskaber, og glasset fungerer som en forstærkning for harpiksen. Til G-Etronax anvender vi forskellige harpikser, der alle styrer kompositmaterialets egenskaber, eksempelvis: 

  • Styrke 
  • Elektriske egenskaber 
  • Varmeisolationsegenskaber

Kontakt os gerne for at høre mere om de mange komplekse materialesammensætninger, så finder vi i fællesskab frem til den rigtige løsning for dig.

EtronitEtronax og G-Etronax – Hvad er det rigtige for dig?  

Gennem de sidste 100 år har vi udviklet disse tre typer af kompositmaterialer, så du altid kan finde et materiale, der kan imødekomme dine behov for den helt rigtige løsning. Etronit har ligesom G-Etronax elektrotekniske egenskaber, og Etronax har udelukkende fantastiske mekaniske egenskaber.  

Samtidig findes der et stort udvalg af hver enkel materialetype, som på baggrund af den kemiske sammensætning har meget forskellige egenskaber. 

Via vores materialesøger, som du finder nedenfor, kan du downloade teknisk og sikkerhedsrelateret information om de mange forskellige typer af EtronitEtronax og G-Etronax. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den rigtige materialeløsning, så kontakt endelig vores dygtige og erfarne rådgivere. 

Skal du bruge en kundetilpasset løsning?  

Så er du kommet til det rette sted. Vi udvikler og producerer selv alle vores kompositmaterialer, som særdeles dygtige medarbejdere håndvikler til rør eller presser til plader. Efterfølgende bearbejdes materialerne af erfarne medarbejdere via højteknologisk og avanceret bearbejdningsteknologi. Da alle led i udviklings- og produktionsprocessen, er kendetegnet ved, at de varetages af specialister, kan vi garantere høj kvalitet uanset den løsning du ønsker.  

Da vi selv forestår alle trin i produktionsprocessen fra udvikling af selve materialet til bearbejdning af en endelig komponent, har vi mulighed for at sammensætte den præcise, kundetilpassede løsning, som du har brug for. Dette gælder også udvikling af kundetilpassede materialer – kun fantasien sætter grænser.  

Kontakt os endelig for at høre mere om de mange muligheder med vores specialudviklede kompositmaterialer.

Fordele ved G-Etronax

  • Komposit baseret på glas
  • Vores absolut stærkeste materialer
  • Fremragende elektrisk isolerende egenskaber

Egenskaber

Elektrotekniske egenskaber

Velegnet til elektrisk isolation og andre elektriske applikationer.

Mekaniske egenskaber

Velegnet til applikationer hvor materialerne udsættes for mekanisk påvirkning.

Varmebestandighed

Materialet er funktionelt og bevarer dets egenskaber selv ved forhøjede temperaturer.

Slidstærkt

Modstandsdygtigt materiale med lang levetid.

Bearbejdningsvenligt

Med et bearbejdningsvenligt materiale er mulighederne uendelige.

Vil du vide mere?

Tag en snak med vores eksperter om tolerancer, bearbejdning, overflader og kundespecifikke løsninger

Kontakt os

Find materiale

Hent materialeoversigt for plader som PDF
Hent materialeoversigt for rør som PDF
Filtrér
Din søgning gav ingen resultater
Prøv at rette i din søgning og prøv igen
Filtrér
Din søgning gav ingen resultater
Prøv at rette i din søgning og prøv igen