altText

Traction transformers

Traction transformers kræver særlige komponenter

Transformatorer til togindustrien og andre transportmidler baseret på elektrisk trækkraft kaldes også for traction transformers. Disse transformatortyper er afgørende for transportmidlernes kernefunktion, da de fordeler de store mængder af strøm korrekt til transportmidlernes motorer.

Dette kræver stærke konstruktionsmaterialer, samt komponenter med der kan isolere elektriciteten. Da disse komponenter ofte er forbundet med en lang række forskellige normer, er det ligeledes meget vigtigt, at alle de fine toleranceforhold overholdes til perfektion.

Vi har siden 1921 udviklet stærke, lette og elektrisk isolerende materialer, som vi bearbejder til præcis de komponenter, du har brug for til dine løsninger inden for traction transformers. Og vi garanterer altid, at du får leveret præcis det resultat, som du ønsker.

Elektrotekniske kompositmaterialer – Det perfekte valg til traction transformers

I vores materialesortiment har vi tre forskellige materialetyper: Etronit, Etronax og G-Etronax. Etronit og G-Etronax er vores elektrisk isolerende kompositmaterialer, der er baseret på henholdsvis papir og glas. På grund af de gode elektrotekniske egenskaber er det disse materialer, vi anvender som konstruktionsmateriale, når vi producerer komponenter til traction transformers. Da hver materialetype findes i et stort udvalg af kvaliteter, er det nemlig altid muligt at finde et materiale, der lever op til alle de krav, du har til dine komponenter.

Afhængig af typen af traction transformer er det kvaliteterne Etronit B65 og G-Etronax EP 11, der oftest anvendes til konstruktion af komponenter. Begge har gode elektrisk isolerende egenskaber, er lette og har gode mekaniske egenskaber. G-Etronax er baseret på glas, og er vores exceptionelt modstandsdygtige materialetyper. Det er i denne materialekategori, at du finder vores stærkeste materialer med de højeste, vedvarende elektrotekniske værdier.

Via vores materialesøger kan du få det fulde overblik over vores kompositmaterialers egenskaber, og du har mulighed for at downloade datablade for alle materialekvaliteternes specifikke elektrotekniske og mekaniske værdier. Har du forespørgsler, som ikke kan imødekommes via vores standardudvalg, har vi også mulighed for at udvikle et kundespecifikt materiale, der er tilpasset dine præcise krav. Kontakt os for at høre mere om mulighederne inden for materialeudvikling.

Opnå de rette tolerancer via specialiseret bearbejdning

Fremstilling af en færdig komponent inkluderer såvel det rigtige valg af materiale som korrekt udformning af selve komponenten. For at opfylde de høje tolerancekrav er det vigtigt, at materialet er så bearbejdningsvenligt som muligt, og at bearbejdningen foretages via de korrekte processer. Vi bearbejder dine komponenter til traction transformers via avanceret CNC-teknologi, som varetages af operatører med stor ekspertise og erfaring inden for faget. Kun det bedste er godt nok, og derfor er du altid sikret, at vi leverer komponenter med meget fine tolerancer, som selvfølgelig overholder alle gældende normer på området.

Elektro-Isola - Din fagekspert inden for kompositmaterialer

I over 100 år har vi udviklet, produceret og bearbejdet vores egne kompositmaterialer, som altid er kendetegnet ved ekstrem høj kvalitet, og ligeledes er blandt de absolut bedste på markedet. Vi ved derfor, hvad vi har med at gøre, og det kommer vores kunder til gode, hver eneste gang en komponent skal produceres, et materiale udvikles eller en løsning skal findes. Vi hjælper også gerne dig med at finde en løsning på din problemstilling. Hos os er ingen udfordringer for store, og vores specialiserede team er klar til at tage imod netop din.

Da vi selv varetager den fulde udviklings- og produktionsproces, har vi mulighed for at tilrettelægge og tilpasse forløb efter dine præcise forespørgsler, uanset om du har særlige ønsker til materiale, bearbejdning, levering eller noget helt fjerde. Kontakt os endelig for at høre mere om de mange muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Dine fordele

  • Specialudviklede materialer
  • Elektrotekniske egenskaber
  • Sporbarhed og kvalitet

Egenskaber

Elektrotekniske egenskaber

Velegnet til elektrisk isolation og andre elektriske applikationer.

Mekaniske egenskaber

Velegnet til applikationer hvor materialerne udsættes for mekanisk påvirkning.

Slidstærkt

Modstandsdygtigt materiale med lang levetid.

Industrier

Har du et unikt behov?

Kristian Heinemann

Head of Transformer Industry Components