Ansvarlig produktion

At være ansvarlig er et valg, man tager. Gennem vores mere end 100 år med produktion og bearbejdning af kompositmaterialer har ansvar været et gennemgående nøglefokus. Ansvar for hinanden. Ansvar for medarbejderne. Ansvar for omgivelserne.

Den dag i dag tager vi naturligvis stadig ansvar. Også for vores omgivelser. Derfor sikrer vi en mere bæredygtig produktion og bearbejdning af vores materialer ved at tilslutte os the Science Based Targets intitiative. Derved er vi frem mod 2030 forpligtet til at reducere vores CO2-udledning med minimum 50 % i forhold til 2018.

Vi glæder os til det fremtidige arbejde med at optimere vores processer i et bæredygtigt regi, men det er heldigvis ikke nyt for os. Tilbage i 1984 ansøgte vi eksempelvis om en frivillig miljøgodkendelse – længe inden det blev et lovmæssigt krav. Nedenfor kan du læse mere om vores rejse mod en endnu mere ansvarlig produktion.  

 • 2021

  Vi tilslutter os the Science Based Targets intitiave. Frem mod 2030 forpligter vi os derved til at nedbringe Elektro-Isolas CO2-udledning med minimum 50 % i forhold til 2018.

 • 2021

  Elektro-Isola deltager i projektet Klimaklar SMV, der er finansieret af Dansk Industri og Fremstillingsindustrien samt støttet af Industriens Fond. Elektro-Isolas komplette CO2-udledning bliver kortlagt.

 • 2003

  Elektro-Isola certificeres efter ISO 14001 miljøcertificeringen.

 • 1987

  Efter tre års forberedelser og optimering bliver Elektro-Isola tildelt den frivillige miljøgodkendelse.

 • 1986

  Elektro-Isola er en af de første europæiske virksomheder, der investerer i et højkapacitets forbrændingsanlæg.

 • 1984

  Elektro-Isola beslutter at ansøge om en frivillig miljøgodkendelse – mange år før det bliver et lovmæssigt krav.