Vi tager ansvar

Vi har siden vores grundlæggelse i 1921 altid taget samfundsmæssigt ansvar, og vi overholder naturligvis alle gældende love samt internationale standarder og normer.

Alle eksterne interessenter skal aldrig være i tvivl om, at det er en af vores absolutte prioriteter at være en troværdig og tillidsfuld virksomhed, som alle vores partnere altid kan stole på og være sikre på, at vi lever op til den etik og moral, som skal være gældende hos enhver virksomhed.

Dette gælder både i forbindelse med vores eksterne partnerskaber, men også i henhold til vores højt værdsatte medarbejdere, der er ansvarlige for, og medvirkende til at levere den gode kvalitet, som vores kunder kender os for.  

Arbejdsmiljø og medarbejdere i fokus

Vi arbejder hver eneste dag på at sikre, at der ikke sker arbejdsulykker 

Vi er ligeledes meget stolte over den dedikation, som vores medarbejdere viser i deres daglige arbejdeog det er vores vigtigste opgave at sikre, at alle vores medarbejdere har de bedste forudsætninger for at udøve deres arbejde. Det betyder, at vores arbejdsplads skal være et rart og trygt sted at arbejde. Der skal være plads til alle medarbejdere, og vi har et fælles ansvar for, at alle trives i det daglige. 

Vi tror på, at det vi gør, er det rigtige. Vi fejrede i 2021 40-års jubilar nr. 40! Det er en fantastisk bedrift, og et skulderklap til vores organisation om, at vi passer på hinanden hos Elektro-Isola. 

CSR