Lad os holde forbindelsen under Covid-19

2020 har på mange måder forandret måden vi kommunikerer på, og såvel privat som forretningsrelateret er digitale kommunikationsredskaber blevet en endnu mere integreret og fasttømret del af vores dagligdag. 

Digital kommunikation er uundværlig i dag  

På trods af den nuværende situation med Covid-19, gør digitale kommunikationsmedier det muligt at vedligeholde, udvikle og opstarte samarbejde mellem os og jer. 

Selvom vi hellere end gerne ville have været på kundebesøg og haft besøg af vores kunder, så vælger vi at se på den udbredte brug af digital kommunikation med positive øjne. Disse platforme giver nemlig en lang række muligheder og fordele i vores daglige kontakt med dig, da vi meget hurtigt og nemt kan opsætte og afholde møder 

At hverken du eller vi er bundet af fysisk tilstedeværelse, gør det langt mere fleksibelt at arrangere møder, og derfor ser vi de online mødemuligheder som et værdifuldt værktøj, der kan være til stor gavn for både dig og os.  

Kontakt os endelig 

Vi står selvfølgelig altid til rådighed uanset om du kontakter os telefonisk, pr. e-mail eller noget helt tredje.

Hvis du ønsker, at vi arrangerer et online møde, må du endelig sige tilVi håber i hvert fald, at du under denne pandemi, hvor vi alle må tage ansvar for at bidrage til hinandens sikkerhed, fortsat har lyst til at holde forbindelsen digitalt med os. 

Flere nyheder

Nyheder