Mød Elektro-Isola til årets begivenhed for vindindustrien

Den 27.-30. september samles de ledende aktører fra vindindustrien til WindEnergy messe i Hamburg for at få inspiration til nye innovative, bæredygtige og optimerende løsninger.

I en tid hvor der tales om en decideret energikrise i Europa, er dette mere relevant end nogensinde før.

En del af den danske fællesstand

På WindEnergy Hamburg 2022 har du mulighed for at møde virksomheder fra alle dele af forsyningskæden til vindindustrien.

Elektro-Isola udstiller på den danske fællesstand - Pavilion of Denmark - som inkluderer mere end 90 virksomheder, og er repræsenteret af den globalt orienterede organisation Danish Wind Export.

Specialtilpassede løsninger

Her har du mulighed for at høre meget mere om de mange muligheder med vores kompositmaterialer og få mere information om, hvordan vi kan skabe tilpassede løsninger, der er skræddersyet til dine behov.

Blandt andet kan vi som en af de førende specialister inden for området tilbyde dig:

  • Gennem mere end 100 år har vi udviklet elektrotekniske og mekaniske kompositmaterialer med fokus på fremtidens øgede krav til materialerne.
  • Kundespecifik bearbejdning til færdige komponenter i højeste kvalitet.

Vores team på mere end 150 medarbejdere er sammensat af specialister med et højt fagligt niveau og indgående kendskab til branchen. Uanset hvilken opgave du står med, er vi derfor klar til at hjælpe dig med at løse den.

Dét og meget mere kan du høre mere om, hvis du besøger messen, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om de mange muligheder.

Vi håber at se dig til WindEnergy 2022 i Hamburg!

Mød Elektro-Isola til årets begivenhed for vindindustrien

Flere nyheder

Nyheder