Ny COO hos Elektro-Isola

Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til Jan Seneca Iversholt, der er ny COO hos Elektro-Isola.

I samarbejde med vores produktionsledere og over 100 specialiserede medarbejdere, får Jan ansvaret for udvikling, fremtidssikring og optimering af vores 23.000 m2 store produktionsområde, der omfatter henholdsvis prepreg-produktion, pladepresseri, rørvikleri, drejeafdeling, fræseafdeling samt lager og forsendelse.  

Jan Farve Web Til Citat

Jeg ser frem til samarbejdet med denne spændende virksomhed, hvor de gode værdier og medarbejderne er i fokus

Jan Seneca Iversholt, COO

Produktionsudvikling i fokus

Med henblik på omfattende fokus på produktion og processammenhæng, er ambitionen at optimere produktionen via automatisering og udvikling, samtidig med at medarbejdernes trivsel og sikkerhed er i højsæde.

Forud for Jans tiltrædelse som produktionsdirektør er der gennem foråret og sommeren 2021 gennemført en omfattende optimering og udvikling af prepreg-afdelingen.

I prepreg-afdelingen producerer vi grundmaterialerne til den videre produktion af rør og plader, og derfor er perfekt prepreg grundlaget for færdige komponenter af højeste kvalitet. Gennem optimeringsprocessen i denne afdeling er der opnået øget fokus på sikkerhedsforhold- og processer, samtidig med at prepreg-produktionsprocessen er blevet smidiggjort og langt mere effektiv. Disse forhold sikrer, at vi fremadrettet er klædt på til at møde vores vækstambitioner, samtidig med at såvel produktkvalitet som arbejdsforhold fastholdes og optimeres til gavn for både kunder og medarbejdere.

Stig Krogh Pedersen

CEO
Ny COO hos Elektro-Isola

Prepreg-afdelingen har gennemgået en omfattende udvikling

Med faglig baggrund som civilingeniør inden for produktionsområdet samt tidligere erfaring som fabrikschef, produktionschef, produktionsleder og LEAN-specialist, er Jan klar til at bygge videre på det udviklings- og automatiseringsarbejde, der allerede er blevet implementeret i prepreg-produktionen.

Det er en fornøjelse at tiltræde en stilling i en allerede veldrevet virksomhed, hvor der er en rigtig god kombination af kompetente samt erfarne medarbejdere og moderne produktionsudstyr, og jeg håber at kunne bidrage til Elektro-Isolas videre udvikling.

Jan Seneca Iversholt

COO

Ved at højne sikkerhed, sikre meningsgivende processer samt fokusere yderligere på kvalitet i hele værdikæden fra produktion af prepreg til den sidste finpudsning af de færdige komponenter, vil Elektro-Isola derfor også fremadrettet være rustet til at imødekomme vækst, udvikling samt øgede kunde- og samfundskrav.

Flere nyheder

Nyheder