Mød os til CWIEME Berlin 2023

Den 23.-25. maj 2023 afholdes en af de største, internationale messer for den elektrotekniske ingeniørindustri: CWIEME Berlin.

Som en af de ledende aktører inden for elektrotekniske kompositløsninger er vi selvfølgelig til stede på messen alle dage, hvor vi er klar til at inspirere dig til din næste løsning.

Er du specialist inden for elektroteknisk industri?

CWIEME Berlin er mødestedet for den internationale forsynings- udviklings- og produktionskæde inden for transformatorer, elektriske motorer, generatorer, spolevikling og e-mobilitet.

Beskæftiger du dig inden for et af disse områder eller anden elektroteknisk industri, vil du derfor møde et stort udvalg af relevante aktører på messen, hvor vores team selvfølgelig er klar til en inspirerende snak.

Siden 1921 har vi leveret kundespecifikke, innovative komponenter udført i vores egne kompositmaterialer, der er udviklet og gennemtestet af vores specialister. Det sikrer, at du får færdige komponenter i avancerede kompositmaterialer, der lever op til de høje krav, som blandt andet den elektrotekniske industri stiller til egenskaber og performance.

Med in-house specialister inden for hele forsyningskæden kan vi hjælpe dig med præcis den løsning, dit næste projekt kræver for at nå sikkert i mål. Alt dette og meget mere ser vi frem til at fortælle dig mere om til CWIEME Berlin 2023.

Book et møde med os og planlæg dit besøg

Vi er selvfølgelig til stede på vores stand, 1.2 / E30, alle dage, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi.

CWIEME Berlin er meget velbesøgt, og det kan være en fordel at planlægge dit besøg, så du er sikker på, at du når at tale med alle dem, du ønsker.

Via vores formular eller din daglige kontaktperson kan du booke et møde direkte hos os. Så står vi klar med friskbrygget kaffe og fuldt fokus på dig.

I år kan du møde fem specialister fra vores dygtige team:

  • Axel Rüting – Head of Industrial Components
  • Bjarne Petersen – Head of Product Management
  • Hans Løve - CCO
  • Kristian Heinemann – Head of Transformer Industry Components
  • Willy N. Kristensen – Area Sales Manager

Har du lyst til at booke et møde med en eller flere af dem, kan du gøre det her eller kontakte dem direkte via vores kontaktside.

Nyt koncept: CWIEME @Connect

Som noget nyt lanceres mødeprogrammet CWIEME @Connect i år. Det er et mødeprogram for alle udstillere og gæster, hvor du som gæst først vælger, hvem du ønsker at mødes med.

Herefter bekræfter virksomhederne jeres aftale, og i mødes på det aftalte tidspunkt i det særligt indrettede @Connect mødeområde.

Ønsker du at mødes med os via @Connect, er det selvfølgelig også en mulighed. Uanset om vi får en snak på vores stand eller via @Connect, så ser vi frem til en spændende dialog med dine specifikke behov i fokus.

Vil du holdes opdateret forud for messen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi blandt andet opdaterer dig med de seneste nyheder om messen.

Det tager kun et øjeblik at tilmelde dig, og vi lover, at vi kun sender dig mails, som vi tror, du finder spændende og interessante.

Vær sikker på at modtage de seneste nyheder ved at tilmelde dig her.


Så er der vist kun tilbage at sige: Vi glæder os til at se dig i Berlin!

Mød os til CWIEME Berlin 2023

Flere nyheder

Nyheder